Ledig tjänst

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse

Med målsättningen att tillhöra framtidens leverantör av lösningar inom teknisk textil strävar NHC efter att vara en hållbar arbetsgivare som motiverar och engagerar medarbetare till utveckling i organisationen.

En vilja att alltid bli bättre, hjälpa varandra och leverera förstklassiga lösningar på utsatt tid driver oss.

Samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och engagemang är viktiga egenskaper hos våra medarbetare och vi välkomnar dig som vill vara en del av NHC Sweden.

Vi söker nu

en driven och strukturerad innesäljare till vår produktgrupp för Hall och våra Specialprodukter. Som innesäljare hos NHC ansvarar du för kontakt med våra kunder, där du säkerställer att vi levererar bästa möjliga produkt, service och leverantörsupplevelse.

Du ingår i ett team där vi hjälper varandra att lyckas och bidrar till att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer tillsammans. Till ditt stöd har du en säljarorganisation och ett Europaledande bolag med gedigen kunskap i ryggen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att ge service och att utveckla långsiktiga affärsrelationer, erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du är självgående och alltid fokuserad på att ge det lilla extra varje dag.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är aktiv, social och serviceinriktad och att du drivs av att hjälpa våra kunder. Du är strukturerad, stresstålig och självgående.

Skicka din ansökan till:

rekrytering@nhc-sweden.com

Märk ämnet med : Ansökan innesäljare
Rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer?

Kontakta Martin Romö
+46 60 606 20 37