Ledig tjänst

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse

Med målsättningen att tillhöra framtidens leverantör av lösningar inom teknisk textil strävar NHC efter att vara en hållbar arbetsgivare som motiverar och engagerar medarbetare till utveckling i organisationen.

En vilja att alltid bli bättre, hjälpa varandra och leverera förstklassiga lösningar på utsatt tid driver oss.

Samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och engagemang är viktiga egenskaper hos våra medarbetare och vi välkomnar dig som vill vara en del av NHC Sweden.

Vad vi söker

Vi söker

en driven och strukturerad tillverkningsberedare för omgående anställning till NHC Sweden Timrå. Som beredare hos NHC ansvarar du för kontakt med våra kunder, där du säkerställer att vi levererar bästa möjliga produkt, service och leverantörsupplevelse.

I rollen som beredare ska du kunna öppna och läsa konstruktionsritningar, göra kalkyler avseende tid och materialåtgång vid bearbetningsoperationer. Du kommer att läras upp i företagets affärssystem Monitor, så har du tidigare erfarenhet av systemet är det ett plus. Arbetet kommer också bestå i att registrera inkommande ordrar och lägga upp dessa med operationer i affärssystemet.

Du har relevant utbildning och erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter, gärna inom verkstadsindustrin. Det är viktigt att du har kunskaper och förståelse inom industriellt flöde, då tyngdpunkten i tjänsten ligger på att kalkylera tidsåtgång vid olika bearbetningsoperationer.

Du ingår i ett team där vi hjälper varandra att lyckas och bidrar till att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer tillsammans. Till ditt stöd har du en säljarorganisation och ett Europaledande bolag med gedigen kunskap i ryggen.

Din profil

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som brinner för att ge service och att utveckla långsiktiga affärsrelationer, erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du är självgående och alltid fokuserad på att ge det lilla extra varje dag.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är aktiv, social och serviceinriktad och att du drivs av att hjälpa våra kunder. Du är strukturerad, stresstålig och självgående.

Skicka din ansökan till:

rekrytering@nhc-sweden.com

Märk ämnet med : Ansökan Beredare.

Vill du veta mer?

Kontakta Martin Romö
+46 60 606 20 37