We Cover The World

 

NHC har Europa som bas men jobbar över hela världen med olika typer av skydd, som presenningar, hallar, tält, kapell och andra former av väderskydd.

Det som en gång startade som en dröm mellan två barndomsvänner, är nu NHC, en högpresterande koncern för tillverkning av teknisk textil.

Ända sedan starten har vi strävat efter att kombinera det personliga med det professionella och jobbar nära våra kunder med hög servicegrad och kvalitet i fokus.

Vi har helhetslösningar för både små och stora behov, allt från standardformat till storskaliga och skräddarsydda produkter. Vi utvecklar, designar, projekterar, svetsar, levererar och monterar. Ett hantverkskunnande i världsklass kombinerat med branschens modernaste maskinpark garanterar en effektiv och hållbar produktion.

Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om hur vi jobbar och hur vi kan bidra till att göra din vardag lite enklare och mer skyddad.

Timeline NHC

Historiska milstolpar

Detaljer Specifikation
2020 Koncernen byter namn till NHC (Northern Hall And Cover) för att markera ambitionen att bli den främsta aktören på den europeiska marknaden.
2019 Förvärvas Tarpaulin Team vilket ytterligare stärker koncernen som en av de ledande inom PVC-svetsning och skräddarsydda lösningar.
2018 Bildas ett nytt moderbolag NHK Group och den europeiska tillväxten fortsätter med förvärvet av finska OY Scantarp.
2007 - 2012 Företaget går igenom en kraftigt expansiv fas, personalen går i två-skift och lokalerna visar sig snart vara för små för verksamheten.
2005 NHK flyttar till nya lokaler i Timrå, Sverige.
2001 Investering i en ännu större svets görs för att expandera verksamheten.
1997 Niklas Nordlund och Magnus Forslund förverkligar sin dröm när de investerar i sin första svets och grundar Norrlands Hall & Kapell - NHK i Sverige.