6 augusti 2021

NHC satsar på framtidens lösningar med nytt varumärke

Dela via Facebook, LinkedIn eller på Mail
test
6 augusti 2021 NHC satsar på framtidens lösningar med nytt varumärke

Med en historia och erfarenhet som sträcker sig så långt tillbaks som till 1983, tar NHC avstamp mot framtiden inom lastbils-byggnationer, med en egen unik produkt – och ett eget nyskapat varumärke. Hållbara, individuellt anpassade och otroligt användarvänliga är nyckelorden.
Axt – Smart Loading Solutions, lägg det på minnet.

 

”Våra lösningar sparar tid och då pengar åt våra kunder, men framförallt skapar de en mer hållbar och lättsam arbetsdag för användaren”

säger Sam Englund, platschef på NHC Sweden i Umeå.

 

Nytt varumärke

Unikt i NHCs historia är att lansera en egen produkt, under eget varumärke. Axt – Smart Loading Solutions kommer att agera på egen hand, men med NHC Groups koncerntänk i ryggen. Anledningen till den unika satsningen är att fokuserat och måledvetet erbjuda vad vi ser som morgondagens självklara lösningar för alla yrkesförare med lastbil. Satsningen kommer att ske över hela Europa.

 

”Har du väl provat och kört med en Axt-lösning kommer du aldrig att vilja gå tillbaks till något annat”

 

Axts lösningar utlovar material och hantverk i premiumkvalitet, högre lastkapacitet och kanske framför allt – lastbilsdörrar som öppnas helt på 45 sekunder.

 

“Lastbilar med gardinsida kan ta upp till 30 minuter att öppna och stänga, har man flera lastningar och lossningar på en dag så drar det iväg rejält med tid. Detta problemet eliminerar man helt och hållet med våra dörrar, även vid ojämnt underlag.”

Avslutar Sam Englund, platschef på NHC Sweden i Umeå.

 

För mer om Axt – www.axt-solutions.com