9 mars 2022

NHC firar 25 år

Dela via Facebook, LinkedIn eller på Mail
9 mars 2022 NHC firar 25 år

För 25 år sedan bestämmer sig de båda barndomsvännerna Niklas Nordlund och Magnus Forslund för att förverkliga en gemensam dröm – De startar företaget Norrlands Hall & Kapell AB (NHK) för att montera lagerhallar, och investerar kort därefter i sin första PVC-svets.

Nu, 2022, är vi internationellt klingande Northern Hall And Cover (NHC) – En högpresterande koncern för tillverkning av teknisk textil, med 5 anläggningar i Sverige och Finland, samt över 200 anställda.

Då som nu, täcker vi världen med våra hantverk och hållbara lösningar som skyddar våra kunders utrustning och tillgångar.
Alltid med service, hårt arbete och ett stort hjärta närvarande.

Detta tycker vi såklart är värt att fira!

MEN först – Ett varmt stort tack till alla våra kunder och partners som varit med oss genom åren. Tack för er tro på oss. Utan er inget jubileum.

Sedan det viktigaste vi har, hjärtat i verksamheten – Vår fantastiska personal! Ni som kliver upp varje morgon för att ge allt ni har.
Ni som sliter och drar, svetsar och far. Ni som kommer med de där smarta lösningarna och gör det där lilla extra var dag för våra kunder. Kärlek och respekt till er alla.

Nu tar vi 2022 med storm!